Stanice kože - Esthederm Croatia

Stanice kože

Svaka koža sadrži brojne resurse

Uz potporu istraživanja Naos, naš pristup starenju omogućuje nam da razvijamo programe njege kože koji dugoročno prate i optimiziraju ljepotu i mladolikost kože.

Naši tretmani reaktiviraju i jačaju prirodne mehanizme kože, što vraća dinamičnu ravnotežu stanične mladosti.

Stručnost Instituta Esthederm temelji se na više od 70 međunarodnih patenata, koji odražavaju naše znanje i vještine i jedinstvene formule, za optimalnu toleranciju i dugotrajnu djelotvornost.

Patent stanične vode

Ekskluzivna formulacija na bazi vode

Voda je glavna sastavnica kozmetičkog proizvoda; stoga je njezina kvaliteta od ključne važnosti

Institut Esthederm istraživanjem je osmislio vodu koja je jedinstvena u kozmetici. Ova aktivna voda, precizno definirana, posjeduje biološke kvalitete vode koje tijelo prirodno sadrži: pH ili kiselost, koncentraciju mineralnih soli, otpornost na oksidaciju.
Optimizira rad stanica i čuva ravnotežu zdrave kože.

Poticanjem mladenačke kvalitete staničnih mehanizama, uistinu je aktivni sastojak koji proizvode Instituta Esthederm čini idealnima za stanice kože:
– Reproducira prirodnu okolinu idealnu za stanice
– Potiče stanične mehanizme koji čuvaju mladolikost: stanice žive bolje
– Očuvan je zdravstveni potencijal stanica. Ojačana je njihova sposobnost borbe protiv starenja i vanjskih štetnih čimbenika

Tehnologija Repair

Ova tehnologija, koja je okosnica svakog proizvoda, pomaže u očuvanju glavnih sastavnica kože i optimizira prirodnu proizvodnju tih sastavnica: kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Tehnologija Lift

Ima trenutačni učinak zatezanja zahvaljujući sinergističkoj kombinaciji ekstrakta crvenih algi i polisaharida zobi.

Raznolikost mikrobiološke flore kože od ključne je važnosti za njezino zdravlje. Ovaj patentirani komplet doprinosi očuvanju te zaštite flore.

Patent Skin balance system

Raznolikost mikrobiološke flore kože od ključne je važnosti za njezino zdravlje. Ovaj patentirani komplet doprinosi očuvanju te zaštite flore.

Patent Hyaluronique

Ovaj patentirani kompleks kombinira različite veličine i oblike hijaluronske kiseline* koji hidratiziraju, zaglađuju, popunjuju epidermu i ponovno aktiviraju proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

*velika molekularna masa, srednja molekularna masa i sažeti oblik.

Patent Aquaporines

Akvaporini su proteini neophodni za izmjenu vode među stanicama. Njihova neuravnoteženost dio je pojave dehidracije. Ovaj patentirani kompleks potiče njihovu prirodnu proizvodnju u svrhu optimizacije distribucije vode u koži.

Patentirana tehnologija Global cellular protection

Sunčeve zrake mogu uzrokovati promjene u stanicama protiv kojih zaštita UV filtera nije dovoljna. Ovaj patentirani kompleks optimizira biološke zaštitne mehanizme kože na način da neutralizira slobodne radikale (antioksidanse) i bori se protiv glavnih čimbenika propadanja struktura kože.

Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti većoj od 70 EUR
Vama na usluzi i stručni savjeti
Sigurno plaćanje
Izbor besplatnih uzoraka