Naša filozofija - Esthederm Croatia

Naša filozofija

Vaša koža je živa

Voli sunčevu svjetlost, svježinu vode i prilagođava se vašem životu. Od 1978. godine Institut Esthederm iz vaše kože svaki dan izvlači ono najbolje kako bismo je učinili ljepšom i očuvali njezin mladenački i zdravi potencijal.

Ostanite dugo mladi, vaša koža ima tu moć

Vaša koža ima prirodne resurse, biološke mehanizme koji joj omogućuju da bude dinamična i snažna kako bi se prilagodila vašim životnim uvjetima.
Te se sposobnosti mogu ponovno aktivirati u svakoj dobi.
Mladolikost kože može se očuvati, ali i potaknuti.

Stručnjak za staničnu mladost

Kao i stanice od kojih se sastoji, vaša je koža pravi „biološki ekosustav”, koji je u stalnoj interakciji s vašom okolinom. Zna kako se prilagoditi vašem životu, vašem ritmu, suncu, vremenskim uvjetima.

Zamišljeno je da ovaj znanstveni pristup koži bude globalan i dinamičan. Dio je pristupa svih brendova NAOS i naziva se „ekobiologijom”.

Naši proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi svakoj stanici vaše kože pomogli da bude snažnija, u dugoročnom smislu, jačanjem njezinih prirodnih mehanizama zaštite, regeneracije i oksigenacije.

Osigurajte dugoročnu ljepotu i mladolikost svojoj koži.

Lijepa koža rezultat je dvostruke djelotvornosti: uporabe prilagođenih proizvoda zajedno sa stručnim znanjem. Naša znanost formulacije spojena je s protokolima pružanja njege koji spajaju preciznost, djelotvornost i dobrobit.

Uz pomoć najboljih stručnjaka za ljepotu: kozmetičara, stručnjaka za njegu lica, pružatelja usluga wellnessa, pružamo ekskluzivnu potporu.

Personalizirani programi njege u 4 koraka

koji uzimaju u obzir značajke vaše kože i vaš stil života

Visokoprecizne formule

s klinički dokazanim rezultatima

Protokoli njege

na temelju ekskluzivnih ručnih tehnika čija je djelotvornost znanstveno dokazana
Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti većoj od 70 EUR
Vama na usluzi i stručni savjeti
Sigurno plaćanje
Izbor besplatnih uzoraka